Ресторан Sino у Лондоні потрапив до путівника Мішлен – рейтинг відзначив сучасну українську кухню в Ноттінг-Гіллі – новини культури

Ресторан Sino у Лондоні потрапив до путівника Мішлен - рейтинг відзначив сучасну українську кухню в Ноттінг-Гіллі - новини культури 1 Заклад із Ноттінг-Гілла пропонує сучасний погляд на традиційні українські страви.

Ресторан української кухні Sino, який відкрився в травні цього року в лондонському районі Ноттінг-Гілл, включили до престижного гастрономічного путівника Мішлен. Про це заклад повідомив у своєму Instagram.

“Ми намагаємося зберігати спокій, але це нас дуже вразило. Відчуваємо честь, вдячність і трохи хвилювання від цього визнання. Це дуже багато значить для нашої команди та всіх, хто вірив у Sino з першого дня”, — написали в соцмережах закладу.

Як зазначає “Суспільне”, Sino відвідав анонімний інспектор Мішлен та схвалив його. Власницею ресторану є Поліна Сичова, а шеф-кухар — Євген Корольов.

Ресторан пропонує сучасні інтерпретації українських страв, зокрема вареники з воловим хвостом, закуску з копченої картоплі та ікри щуки, сома-гриль у вишневій глазурі та багато чого іншого. Інтер’єр виконаний у мінімалістичному стилі з використанням природних матеріалів і спокійних кольорів.

Цього року до Michelin Guide додали шість нових лондонських ресторанів, серед яких — заклади індійської та тайської кухні. Загалом у столиці Великої Британії понад 80 ресторанів, відзначених у рейтингу Michelin.

Путівник Michelin — один із найавторитетніших у світі ресторанних рейтингів, який укладають понад сто років. Заклади отримують від однієї до трьох зірок на основі оцінок анонімних критиків, і потрапляння до цього списку зазвичай значно підвищує репутацію та популярність ресторану.

Раніше український ресторан “Татар Бунар” у Лондоні, заснований Алексом Купером та Анною Андрієнко, увійшов до п’ятірки найкращих закладів серпня за версією видання Bloomberg. Назва ресторану походить від рідного міста Купера Татарбунари на Одещині, що відображає його концепцію “сміливого переосмислення традицій” української кухні.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше

Політика конфіденційності